Láska s Krásou ruku v ruce

Láska s Krásou ruku v ruce

Anotace: Krása poutající tělo i duši, jak se v lásce patří a sluší

Krása je jako vzácná růže
neb málokdo se jí pyšnit může.
Že znám tě není mi na mou věru líto,
vždyť se můžeš hrdě řadit mezi osoby tyto.

Každému kdo má v kráse rozhled
na tebe stačí jediný pohled.
Jediný pohled do tvé tváře
a vše obejde se bez komentáře.

Už vím co je to opravdu milovat,
chápu co znamená "ze srdce se radovat".
Jako divoký tajfun se mnou nyní cloumá tento cit
a nejde mi na mysl, jak jsem bez něj dosud mohl žít.
Autor Seifič, 14.01.2009
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí