1:45

1:45

Anotace: To je tak, když člověk nemůže spát touhou potom vidět jí...

Když dálka nás dělí a štěstí přestane pět
srdce Tvé ohluchne a neslyší toho mého tep
Když pak jsme si blíž než zrnka vzduchu
čas nám utíká rychlostí nadzvuku
Když ruce sevřeme a tvoříme náš svět
v myšlenkách ptám se Tě, kdy budu zase smět
na rtech Tvých koupat se, vlasům Tvým vonět
Když zhasne svíce přestaň se stydět
když někoho miluješ nemusíš ho vidět
I když jsi němá vím co chceš říci
ty slova mi prozradí Tvé očí spící
rozumím Tvým trápením a chápu Tvůj žal
proto navždy Tvou láskou já jsem se stal
proto přísahám tady a teď,
že miluju Tě víc než okolní svět
čemu Ty nerozumíš
já budu rozumět...
Autor stoker303, 14.01.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Vlk v rouše, hostmen, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky zaláskovaná, i když verš trochu pokulhává..

14.01.2009 09:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí