Snad?

Snad?

Anotace: Lidičky důvěřujte,bez toho to nepůjde.Čas se vrátit nedá a na výčitky svědomí bude taky pozdě.Můžete totiž ztratit někoho,na kom vám moc záleželo a kdo vám přirostl k srdci. říká se,že časem to přejde,ale myslím že to není úplně pravda.

Když noc se v den rozjasní
a měl jsem překrásný sen.
Šeptám si lásko pohasni,
pak zůstaň mi srdci jen..
Co vlastně spát mi nedá,
to opravdu nevím já.
Slunce se pomalu nad obzor zvedá,
sám sebe se ptám co pro mě nový den má..
Už dobře chápu ten pojem,
co jménem nazývá se touha.
Jen poslední dobou mám ten dojem,
že rozhodí mě na tebe myšlenka pouhá..
Teď zbývají mi už jen vzpomíky,
které krásné občas i špatné jsou.
Hážu si do vody malými kamínky,
přemýšlím dál proč nehchceš být mou..
Vím mnohokrát jsem chyboval,
každý zažije si ten pád.
Ty by si měla vědět,že mám tě stále nadevše rád..
Autor Zbořka, 14.01.2009
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: hostmen, Gejblik, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mOOc hezké víš o čem píšeš krásné...

26.01.2009 12:21:00 | Vačičanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí