Láska

Láska

Anotace: z ničeho nic

Žijem životem prostým dnem za dnem
každý utvoří si obraz svým snem
láska prolíná se mladým i důchodcem
otázka prostá jak mi žít chcem?

Někdo bohat jiný chromý i tak
láska jak smrt neptá se jak
bez ní kde vidina světla života
nechci být sám již ani minuta

Den za dnem prahnu za svým snem
dokázat milovat je mým údělem
tak málo času život jen jeden
vždy v nová zkalmání nedoufáš předem

láska je krása i pád
cítit se svěží jak mlád
ze všech pocitů a emocí
člověk má tolik že vybírat nemusí

láska může dávat i brát
kdo jí poznal ví že má cenu riskovat
ten pocit pohání vstát a žít
a každý den jít ven za svým snem
Autor Plivis, 14.01.2009
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí