Pro Světlanku..

Pro Světlanku..

Anotace: Pro mou kamarádku...

Ranní vstávání v oblibě moc nemám,
čekám na tu chvíli pravou,
když přemýšlím, občas se červenám,
myšlenky divné se mi honí hlavou...

Jediný sen člověka,
láska jest to musí býti,
je to pravda odvěká,
nemůže to nikdo skrýti..

Jakou mám inspiraci k večeru?
To jest zajímavá hádanka,
ve spánku sílu naberu,
a ta inspirace? Přece Světlanka..
Autor FrankieLamprt, 14.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, je to pěkné...

17.01.2009 13:41:00 | Perník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí