Mělo se tohle stát?...

Mělo se tohle stát?...

Anotace: chytla mě smutná nálada tak jsem se vypsala..ale je to strašně dlouhý ;)

1.Slunce jasné je,
smích mi utichá v ústech,
ležím prvního Máje,
v ovocných sadech.

2.Slzy pomalu stékají,
kapka po kapce,
na zem padají,
pomalu a lehce.

3.vítr fouká mírně,
ale hraje si s mými vlasy,
hodně neslyšně,
dívám se do té krásy.

4.Pá obláčků na obloze,
zpívání krásných ptáků,
brouček po trávě leze,
každý má spoustu snů.

5.Já už nechci snít,
plané naděje bez účelu,
stejně je nemůžeme mít,
na tohle už nemám sílu.

6.Srdce je bolavé,
nevydrží ten smutek,
už si nepamatuje chvíle nádherné,
a tělo tvůj jemný dotek.

7.Milovala jsem tě,
miluji a budu,
a to fakt strašně hodně,
v ruce držím kudlu.

8.Pocity jsou smíšené,
já už nic nechápu,
paprsky zlaté,
nejsou plné smutku.

9.Nikdo mě nemůže zastavit,
ani ty ne lásko,
už nikdy nepromluvit,
všude bude prázdno.

10.Zvedám ruku nad sebe,
čepel se třpytí,
za chvíli bude od krve,
slunce krásně svítí.

11.Slyším rychlé kroky,
ruka padá dolů,
už nevnímám zvuky,
jsem v říši snů.

12.Ucítím dotek na své ruce,
,,Miluji tě!"slyším jeho hlas,
po velké pomlce,
cítím polibek největších krás.

13.Jeho slzy na mne padají,
v dálce slyším houkačku,
po vlasech mě hladí,
vidím jak v ruce držím hračku.

14.Běhala jsem po sadu,
ten dětský smích krásný,
stoupla jsem na ohradu,
to byly časy dávný.

15.Někdo mě zvedá,
zastavují krev na žebrech,
,,Je tak mladá..."
cítím záchranářům dech.

16.Ztrácím vědomí,
pláč mé lásky utichá,
nade mne se skolní,
,,Miluji tě lásko má!"

17.Pokusím se odpovědět,
věděl co chci říct,
nenechal mě jen hledět,
ten polibek nejde sníst.

18.Vidím první rande,
první polibek,
ale co na tom sejde,
teď cítím jen smutek.

19.,,Proč si to udělal?"
koukám mu do očí,
,,Já už tě nejspíš nemiluji..."
hlava se mi točí.

20.Začaly mi téct slzy,
,,Bude to dobrý!Neopustím tě!"
zatahují se mraky,
a já jsem na dně.

21. Zavírám oči mé,
usínám nebo umírám,
neslyším srdce své,
do prázdnoty padám.

22.Vidím záři jasnou,
ale nemůžu nic dělat,
cítím se krásnou,
oheň v dálce začíná plápolat.

23.Nevím kde jsem,
je tu chladno,
třeba procházím nebem,
v hlavě mám prázdno.

24.Otevřu oči do světla,
a vidím ho stát u sebe,
,,Strašně si mě vylekala,
budu navždy u tebe!

přísahám..."
Autor Calimë, 14.01.2009
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mě to vylekalo:-) fakt, pěkná pěkná, chvilku ztrácel se rým ale málo na tom sejde,je to o to přirozenější.

15.01.2009 12:00:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí