Zoufalství z lásky

Zoufalství z lásky

Anotace: V básni se odráži můj vztah a současně vztah mého dobrého kamaráda.

Během posledního půl roku
Není mi moc do skoku
Láska-mocná čarodějka
Zasedla si na mě zlehka

Jen tak zlehka, potom přitlačila
A do kouta mě zatlačila
Najednou nevím kudy kam
Tak ztracená si připadám

A tak tě prosím převelice
Nelámej už dál mé srdce
Nevčítej mi mé chyby
A nedávej mi lživé sliby

Nechtěj po mě příliš mnoho
A nedávej mi vinu z toho
Z čeho bys měl vinit jiné
A neříkej jen to chci-to ne.

Prosím tě už na kolenou
I když vše není jen mojí vinou
Já nechci už jen ronit slzy
To vše musí už skončit brzy.

Zároveň ti musím poděkovat
Za tvou lásku, krásná slova
Za ty chvíle v oblacích
Za útěchu, za tvůj smích.

I přes to všechno hodně zlé
I přes věci nehezké
Vždy tě budu milovat
A nebesům děkovat.
Autor veronicie, 14.01.2009
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: N.Ryba, Aka Kiss, Quigleika, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička i když smutná jen vám oboum přeju ať se to brzy spraví a radost a pokoj ve vztahu to špatné splaví.

15.01.2009 11:50:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí