Miloval jsem tě...

Miloval jsem tě...

Anotace: Nebyla mou… Pohrdala mnou… Prý jsem nula, ale to se spletla.

Zbožňoval jsem tě.
Miloval jsem tě.
Ty mi to nevěříš.
A mě tím ničíš.

Lásko, proč mě tak týráš?
Proč mi to děláš?
Jsi s ním a ne se mnou.
Buď prosím jen mou.

Nebyla mou…
Pohrdala mnou…
Prý jsem nula,
ale to se spletla.

Když není má…
Srdce mi puká…
Našel jsem novou sílu…
Myšlenka dala mi víru…

Viděl jsem ji.
Smála se mi!
Ten její chladný pohled.
Mým srdcem prošel chlad.
V ruce jsem objevil nůž.
Vnořil jej a byl jsem volný muž!
Autor Renissh, 15.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí