Dvě tyčky na nudle

Dvě tyčky na nudle

Anotace: ...

Vlajka na tvé hrudi
je duše roztěkaná,
co pořád chvátá odnikud sem
a odtud daleko do dáli.
Vesmíry očí se zakalily,
jak špatné víno piješ,
v pasáži u mostu
nad zamrzlou řekou.
...
Slabé výkřiky kachen
tě budí z polospánku,
polosnění nad tyčkami,
co se s nimi jí nudle.
...
Odpočíváš, já také,
ale daleko, pryč...
pořád chvátáš odnikud jinam
a mě už bolí nohy...

...
Autor voedor, 15.01.2009
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit uštvanosti je tam znát.:o)

16.01.2009 15:44:00 | kouzelníček

hezký

15.01.2009 21:07:00 | buburadley první

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí