Možná osud

Možná osud

Anotace: ...

Tohle je láska, smrt a pěst.
Tohle je život, láska a smrt.
Tohle je dluh, jehla a lžíce.
Tohle je dávka, dluhy a děs.

Tak takhle dopadne veš ve vlasech.
Tak takhle dopadneš, když se zasnoubíš.
Tak takhle dopadá krev na skálu.
Tak takhle dopadla vyschlá kapka na rtech.

Nic není vzdáleno dál než blíž.
Nic není konec zavřený v oválu.
Nic není na slze barevné od vosku.
Nic není a všechno je v jediném mávnutí.

Nevrátíš své kroky nad propastí.
Nevrátíš sebe a ani ji.
Nevrátíš moudra a ani hloupost.
Nevrátíš vrácené ztracené zvuky.

Jsi tam kde nikdo není.
Jsi tam kde jsou všichni.
Jsi tam kdes nechtěl být.
Jsi tam kam jsi šel.
Jsi v němotě hlučné od svazku.
Autor Lipschowski, 15.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno podle básní...nálada nic moc co? :( ...Však zanedlouho bude líp :)

27.01.2009 21:25:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí