Teď

Teď

Anotace: ..................

Teď!
říkám ti
že tě miluji
jen teď!
když slunce zapadá
dneska se usíná
žije se naplno
na nočním nebi
na poušti
měsíčních tanců
starých vlků
mezi indiánskými sny
hrají svými barvami
jsme kouzly začarovanýma

černí havrani
odpočívají
na strojích

pekelný jezdci na Halleyích
na rozhodnutí čekají
teď!
v dešti
ti to říkám
dneska(včera)
na prázdné ulici
mám prázdnou hlavu

říkám ti
že tě miluji

a ty mě taky?
Autor Vlk v rouše, 16.01.2009
Přečteno 522x
Tipy 23
Poslední tipující: Kallkaa, Romana Šamanka Ladyloba, LucQa, její alter ego, hostmen, Princezna.Smutněnka, boruvka175, okapovaroura, 6thSun, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná báseň. Je dobré vědět, že na světě existují citliví a něžní kluci.

22.01.2009 13:59:00 | Věštkyně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí