Opustit či neopustit

Opustit či neopustit

Anotace: Báseň je o rozhodování zda opustit někoho koho milujete, když za vašimi zády koketuje s jinými a ještě vás bije.

Vlhké oči na tvé tváři mi dali znát,
že se něco stalo a že se bude někdo kát.
Já ale netušil že je to tak vážné,
a že to co vyprávěl tobě vypráví každé.
potom že to zajde tak daleko a bude tě i bit,
tak ho opusť a bude už konečně klid.
Neříkej že můžeš milovat zrůdu co tě bije,
potom si z tebe dělá srandu a ještě tě ponižuje.
Ty ho nemiluješ ty se jen bojíš ho opustit,
že by ti potom svědomí nedalo odpustit.
Pravda je ale taková že je to grázl,
co se svými činy na tobě jen pásl.
Byt na tvém místě tak zbalím kufry,
a jak bych utíkal to by byly fofry.
Vem si mou radu k srdci,
a vzepři se jeho moci.
Autor Tungata, 28.09.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přesně tak.....Nikdo nemá právo někoho uhodit.pěkný =)

28.09.2005 20:49:00 | Šárečka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí