Vyznání

Vyznání

Anotace: Tak tady něco zamilovaného.

Tichoučce na mne čeká
tam v dáli mi smeká.
V kouřovém obleku
s býčkem na plechu.
Ten s ladným štíhlým tělem,
ten co není vidět jeho bělem.
Se srdcem neúnavným,
možná, že pro mne špatným.
Ten který mě uklidňúje silou šelem,
ten co vypouští dým celým tělem.
Autor ShootingS, 16.01.2009
Přečteno 713x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí