Miluju...

Miluju...

Anotace: Tak jsem se hrabala ve svých starých básničkách...=) ale našla sem jich dost...=))

Začínám skládat básničku,
pro toho,kdo je v mém srdíčku.
Pro toho koho si opravdu vážím,
být jen s ním,to je to o co se snažím.

Nevím co cítí on,
ale když ho vidím,mé srdce bije jako velký zvon.
Moje city jsou opravdu silné
a doufám že u něj to není jiné.

Miluji dívat se do jeho očí,
když se usmějě,svět se semnou točí,
Miluji každý pohyb jeho těla,
on je kluk,kterého jsem vždy chtěla.

Věkový rozdíl dávno neřeším,
poněvadž lásce se nedá poručit.
Miluji ho celým svým srdcem,
tato láska asi nemá konce.......:)
Autor beruška.andílek, 16.01.2009
Přečteno 713x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí