---/Frey the stings/---

---/Frey the stings/---

Anotace: ...

nemůžu čelit životu bez tvých očí
ale všechno se to oddělilo
když jsi odmítl boj...

nikdy jsme nebyli naživu, a nikdy se znovu nezrodíme.

a když konečně unikám,
unikám jen tam,kam doposud,
mé druhé já je mrtvé...

konec je stejný,svět se nezmění,
odpověď je jasná...

"...ztracená...utíkala na mojí vlastní velké ceně, poslouchaje posměšný smích..."

někdo mě nachází prosit
ztráceje všechny zábrany
já jsem kurva odešla!! já kurva umírám...!!
Autor LisSe, 16.01.2009
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Holis, Andělskými perutěmi chráněna, bajli33, Bíša, B.a.r.b.a.r, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí