Hebká přání

Hebká přání

Anotace: ... noc stříbrem jiskřivá ...

... v hebkosti tvých dlani
jsou ukryta má přání
sametu doteky hladivé
znovu cítím vůně vábivé
očí azurová modři
dost dlouho jsme již byli moudří
ústa polibků dychtivá
za oknem noc stříbrem jiskřivá
kolébám tě na klíně
šeptáš mi slůvka nevinně
napij se se mnou lásky vína
není to ničí vina ...
... že právě dnes ...
... je noc stříbrem jiskřivá...
Autor Archymil, 16.01.2009
Přečteno 826x
Tipy 24
Poslední tipující: Helena Lovecká, NikitaNikaT., Hazentla, 5thelement, kikis, Agniezka, Milásek, hostmen, Mbonita, Vavu, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkný text

04.01.2013 21:59:40 | Robin Marnolli

Moc hezké, něžné a lehounce svůdné... ST!

17.08.2010 08:15:00 | NikitaNikaT.

při čtení této zářívé jiskřivosti přestávám myslet....dobré znamení...

05.02.2009 17:59:00 | Mei

božský textík:-)

16.01.2009 20:49:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí