.../Láska jako kamufláž/...

.../Láska jako kamufláž/...

Anotace: úúúú...

Ukázal si mi,co je to život
za jedinou hodinu
co jsme spolu byli...

už necítím vzuch kolem
mě jako prázdno
a lásku jako kamufláž...

Jsi můj novej nádech
a i když to nevyjde
děkuju...

Protože jsi
protože jsem já
...

Pořád tě tu cítím
kolem mě
...a nemůžu žít bez tvé lásky

prosím tě,
neber to jenom jako boj
mezi náma..

Jestli mě miluješ,necháš mě jít...
Autor LisSe, 16.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, dream in emptiness, bajli33, Dreamer, Bíša, Andělskými perutěmi chráněna, B.a.r.b.a.r, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí