Spoutejte mne

Spoutejte mne

Anotace: Pro Jindřicha

Spoutejte mě řetězy,
králové, vykupte mě penězy.
jak otroka, co ztratil zrak,
jak lhářce, jíž vypálili znak.
Chci trpět pro lásku,
život míti na vlásku.
Tak čekám, než vyřkneš svůj ortel,
chci poznat to peklo, v němž bude můj hotel.
Budu umírat pod Tvým slovem,
budu přikovaná tím nejtvrdším kovem.
Až se rozpustím, jak jarní sníh,
budu malou vzpomínkou v ránách bolavých.
Autor Lenny, 29.09.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je fakt dobrá...Jen si oprav"Ztratil" místo "s" a trošku mi tam nesedí použité slovo hotel, do celkové nálady. Ještě nad tím podumej.

06.10.2005 11:33:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí