Stmívání

Stmívání

Anotace: to poznáte :)

Noc se bezvýznamně zvedla,
Hory přestal smétat prach,
Luna dvě srdce opět svedla,
Jen oni dva a jejich strach.

V měsičním světle měl bledou kůži,
Chladný dech ji hladil tvář,
Vlasy ji voněly po kytici růží,
Jeho oči - medová zář.

Ona se nepatrně chvěla
při pohledu na jeho krásu,
Měla víc, než sama chtěla,
Jeho pohled, kouzlo jeho hlasu.

V pokoji bylo mekké ticho,
Ten pocit s ním se jí moc líbil,
Zeptala se, zda zůstane,
On bez váhání jí to slíbil.

Poslední pohled do tajemných očí,
Než se jí zmocnil sladký spánek,
A věděla, že až do pokoje slunce vkročí,
Ucítí jeho dechu něžně chladný vánek.
Autor SWEET13, 16.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vesper07
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá...stmívání ve verších

07.03.2009 17:50:00 | padající do neznáma

jo souhlasim twilight to 100% vystihlo,,,jses proste profik

05.02.2009 14:58:00 | strašidýlko-střapatý

No, to bude záležet na tom, zda mě popadne tvořivost ^^

17.01.2009 18:15:00 | SWEET13

Krásné :) vystihla jsi Stmívání opravdu krásně...co další dílky...mám se na co těšit? :)

17.01.2009 11:29:00 | Vesper07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí