Dáš mi - nedáš mi

Dáš mi - nedáš mi

Anotace: Chci tvé srdce - ty moje tělo. Kdo z nás dvou je větší sobec? Pověz...

Jen se s tebou pomiluju
a pak odejdu.
Nic ti neslibuju
a nikdy s tebou nebudu.

Není to láska
je to chtíč.
Spíš sázka
hozený míč.

Jak prosté, dáš mi - nedáš mi.

Která strana vyhraje
moje nebo ta tvoje?
Tak pověz, maličká
proč tvé srdce usedá?

Ano já vím
možná o tom sním
milovat tě však neumím.

Prázdné je moje srdce
temná je má duše
tak odejdi už přece...
Autor Vesper07, 16.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, páááááááá, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí