Vlastní vinou...

Vlastní vinou...

Anotace: Ignorujte to ...

Sbírka: Chester

Bolest... Zlomené srdce
A na tvářích kapičky slz...
Nikdo netuší, jak moc mě to mrzí...
Proč se to všechno muselo stát...?

Jenom vlastní vinou a všeho se vzdát...
Nezajímat se, nechtít pochopit,
Nepřemýšlet,ale pořád vědět,
že máš někoho rád...

Proč zrovna teď?
Rodina, škola, kámoši...
Všechno jde do háje
a všechno se boří...

Most z krabiček od sirek,
Co představují můj život...
Jak do jedné šťouchneš,
Tak ostatním pustíš žilou...

Však jednou pochopíš možná...
Co se mi honí hlavou...
Snad jednou si to sama přiznám...
Že bylo to hlavně mojí vinou...

Milion kousíčků,
Co spálil jsi v ohni,
V žáru, v těch v plamenech,
Cítím jak moc to bolí...

Vzdal jsi to,
Proč, to já chápu...
Snad jednou i ty možná pochopíš,
Že kvůli činům svým, jen ve tmě tápu...

Byls poslední maličkost,
která mi bránila vzdát se a všechno opustit...
Ztratit poslední důležitou věc,
jak jsem to mohla dopustit...?
Autor Philosophic Theory, 16.01.2009
Přečteno 509x
Tipy 5
Poslední tipující: bajli33, LisSe, FrankieLamprt, Dreamer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Díky... Když už člověku zbývá jediná věc, která mu může pomoct ...tak ztratí i tu ...A pak už neví jak dál ...

17.01.2009 20:37:00 | Philosophic Theory

Nikdo netuší, jak moc mě to mrzí

...já to vim

a nejhorší je,že žádný bolesti nepřicházej postupně,prostě se na nás vysypou...a jediný,co my víme je,že to jednou zase bude dobrý...hodně štěstí ve všem

17.01.2009 20:13:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí