V tvé blízkosti...

V tvé blízkosti...

Anotace: S tebou je můj život snem, motýlku...

Pohledem mě rozpálíš,
dotykem mě zabíjíš.

Mám pocit, že exploduji,
každou vteřinu vybuchuji.
Nemůžu být v tvé blízkosti,
musím být v tvé naruči.

Nesměj se už na mě,
prostě mě líbej jemně.

Protože...

Pohledem mě rozpálíš,
dotykem mě zabíjíš,
ale polibkem mě zahojíš.
Autor Vesper07, 17.01.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí