Vše co chci...

Vše co chci...

Anotace: Neznám nic hezčího...

Neznám slovo hezčí,
než-li miluji tě.
Slovo hezčí není,
jen když ho řekneš ty,
je ještě krásnější.

Neznám gesto hezčí,
než-li je polibek.
Ten vždy všechno změní,
a nemusíš mi ho dát ty,
ale jen od tebe ho chci.

Neznám pohyb lepší,
než-li je sex.
Lepší než jmění,
ale ne lepší než ty.
Ty jsi víc než vše.

Víc než slovo milejší,
nežli gesto a sny.
Víc než vše,
co mám.
Autor BP, 17.01.2009
Přečteno 692x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbila první sloka.

06.02.2009 09:12:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí