modré z (Tebe) nebe

modré z (Tebe) nebe

Anotace: a komu vadí, že nerýmuji

Zvláštní,
však když jsem šel snášet ten kousíček z nebe,
hleděl jsem dolů a tam viděl Tebe.
Stála jsi u stromu zmáčená kapkami letního deště
a přitom všem dívala ses na duhu
co právě spustila se z nebe až k Tvým nohám.
Pak už bylo jednoduché
snést Ti ten vzácný balíček.
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 1219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí