Neposílejte mě

Neposílejte mě

Anotace: -

Neposílejte mě sloužit do kasáren
do války potáhnu bude semnou ámen
a já doma milou mám
živý se jí nedočkám

neposílejte mě do té první řady
čekají mě doma a já umru tady
krutá krutá válka je
kdo přežije vyhraje

neposílejte mi kuličku do čela
živý jsem miloval živého mě chtěla
dřepět v blátě se zbraní
je jak na smrt čekání

neposílejte mě pod nůž k felčarovi
ten mě nepostaví na mé mladé nohy
co jsem s nima naběhal
po vojně chci běhat dál

neposílejte mě do kláštera léčit
za život svůj nechci Pánu Bohu vděčit
co jsem se ho naprosil
už by pomoh kdyby byl

neposílejte mě hlavně pouštět žilou
při smyslech chci býti až se setkám s milou
jen mi rány obvažte
cestu domů ukažte

neposílejte mě do onoho světa
doma je má milá a ta na mě čeká
kdy se z vojny vrátím už
ať se stanu její muž

neposílejte mě v rakvi okované
radši ji zhotovte z naši hrušky plané
co jsem pod ní sedal dřív
to když jsem byl ještě živ

pošlete mě domů pro mou milou psaní
že jsem ji miloval a myslel jen na ni
ať truchlí jen jeden den
no a pak?...pak čert to vem!
Autor Bolder, 17.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...takový lehký lidový nádech to má...:D

25.01.2009 15:37:00 | Madeline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí