Byla jsi mou krátkou známostí

Byla jsi mou krátkou známostí

Anotace: Píši v mužském rodě...přišlo mi to ted zajímavější :-)

Vzpomenu si na text,
visel nad dveřmi,
v Tvém pokoji,
plném knih.

Věta, kterou žiji,
jen tak na papíře,
ani ne bílém,
ale černým písmem.

Vzpomenu si na postel,
kde jsme se často milovali,
barevné polštáře a obrazy,
jak přitažlivě zněly.

Přemýšlím a lituji,
ve večeru lednovém,
srdce v barvách červené,
nerad něco slibuji.

A ta věta z textu zní:
"Nikdy nechoď poslední."
Autor come-past, 17.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Dindane, Bíša, Elisha, Stoneman, strašidýlko-střapatý, kikis, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

31.05.2009 23:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí