STRACH

STRACH

Anotace: ...že se všechno změní.

Lásko, mám strach, čím to bude a pročpak?
Vždyť já tě mám ráda,ty mě také,
proč jsou tedy mé myšlenky tak hrbolaté?

Nesmím tě vlastnit,nemůžu brát,
snažím se dávat a za tím si stát.
Doufám snad marně v dary tvé?
Asi si maluji vše příliš blankytně.

Není to tím, že nedáváš nic,
dáváš dost, akorát já chci stále víc.
Je to tak špatně, nemá to být.
Snažím se stále tě nevlastnit.
Jde mi to blbě a nevím proč,
roztáčím stále ten kolotoč.

Jestli tě miluji jak říkám,
tak už ten řetěz skoro vyvlíkám.
Pokusím se ovládnout svůj strach,
že přijde den, kdy zbyde po tobě jen prach.

Miluji Tě! Cítíš už tu volnost?
Autor AH, 18.01.2009
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zanech strach a přijíme ji dávej na pevnost vaší lásky vsázej, zanech pochybností a žij s lehkostí, no tak to by bylo, snad mi někdo neutne hlavu, že tě neupozorňuju a neříkám ať si bacha dáš, ale dokud lásku máš tak si ji važ a užívej.

18.01.2009 15:24:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí