Bludiště

Bludiště

Anotace: ....=)

V bludišti plném vody,
v bludišti bez náhody,
v bludišti bez východu,
vidím jen samou vodu.
V bludišti beze změn,
v bludišti beze stěn,
kde záchraná loď nepluje,
stojím v klidu ,nehnutě.
Můj obraz se od hladiny odráží,
slaná voda mě teď lehce nadnáší.
Nadnáší mě dolů břichem,
směje se mi pohrdavým smíchem.
Jak smutně zní tahle věta:
já piju všechnu hořkost světa...
Autor Kristýnka15, 18.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, Doradan, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brzy vyjdi a sladké si dej.

18.01.2009 11:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí