Ty

Ty

Anotace: ...blázen jsem a jako blázen musím žít...

Vidím Tebe ,když jdeš ven
vidím Tě ,když občas jdu se psem
vidím Tě v svých představách

vidím Tě v různých postavách
vidím Tě v různých rolích
směješ se pláčeš ... to bolí

čím blíže jsme si v chodníku
tím dále jsme si v očích

a přejdeš-li mne
civím stále
čekám zda se neotočíš

ve snech jsme si stále blíž
já to cítím ,Ty to víš

Tvoje tvary dal Ti Bůh
mě dal touhu
ať ji vezme
jestli nemám s tebou být

zbývá mi jen v klamu žít
chci znát toho ,kdo Tě vezme
chci znát kdo Tě bude mít

bez světla a v pustém lese
cesta ,kterou musím jít
a bít se za ..... ?
blázen v lese
to jsem já a musím jít.
Autor fisico, 29.09.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahojky..z tehle basne mam dva rozdílné pocity...¨v jednotlivych odstavcich..jednou me chytne a pak mi dalsi slova znicí ten hezkej pocit z te basne..nevim mozna je to jen muj pocit..tak radsi nebudu hodnotit..jen sem ti to chtela rict..

29.09.2005 15:33:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí