Láska

Láska

Anotace: Báseň zhudebněna kapelou Zlatý déšť.

Mám tě v hlavě v hlavě mý
A každej den co jsem tě viděl
Je to zvláštní a podivný
Sám nevim jestli jsem se styděl

Už nejsme malí děti
Můžeme zkusit spolu být
Než nám čas uletí
A špína se nalepí

Na naše temný duše
Co se v nich zmítá nikdo neví
Tak nicotně a suše
Vypadá naše svědomí

Nechci čekat na zázrak
Ty se bez chtíče nikdy nestanou
A nezkušeným kázat
Že bez ní se nikým nestanou

Že láska jenom kvete
Nikdy neuvadá
Každýho jednou smete
Není to žádná záhada

Dívám se ti do očí
Všechno se zatočí
A ty přemýšlíš
Je to náhoda
A my oba dva
Jsme si souzení a ty to víš

Dívám se ti do očí
Všechno se zatočí
A ty nevnímáš
V tomhle divnym světě
Toužim po odvedě
A jen ty mě zajímáš

Láska je jen chemie
Co trvá chvíli někdy chvíli dýl
A potom se rozplyne
Zmizí v dáli jak v oblacích dým

Chci ať ta chvíle nezmizí
I když nastává věcí divnej sled
Stejně si budeme cizí
Ale právě teď

Dívám se ti do očí
Všechno se zatočí
A ty přemýšlíš
Je to náhoda
A my oba dva
Jsme si souzení a ty to víš

Dívám se ti do očí
Všechno se zatočí
A ty nevnímáš
V tomhle divnym světě
Toužim po odvedě
A jen ty mě zajímáš.
Autor Jarin Kalin, 18.01.2009
Přečteno 637x
Tipy 3
Poslední tipující: Kalicka.ja, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí