When-Když

When-Když

Anotace: =) tak opět čerpám ze zásob,protože má inspirace nějak vyprchala či co..tohle není básnička..je to něco jako vypsaný myšlenky/vyznání v hodině angličtiny ještě na střední škole..přeji pokud možno hezké čtení =)

When

Maybe it´s stupid
but you´re somehow perfect for me
When I´m sad
I know that I´m not alone
You´re always here
When I need it
That´s pity that you´re far..while
But you lie in my heart

When I cry
You wipe off my tears
When pain hurts me
You cure shock that it produce on me
When I feel alone
You´re here..in my soul
When the sky is angry and black
You send your ideas
When I want to jump down
You hold me
When I miss person´s warmth
You and your heart give it to me
When I loose myself
I think of you

I believe in you
In you is beautiful thing
That many people don´t have
Days go away and I hope all the times
That once we will run together
And the sun will shine for us
No tears are still falling down

All my dreams are sweet
And give me some certainty
´cos they´re about you
I know that it will be long and dangerous way
But I know that I can do
You give me strength and will to fight
Clouds in the sky
Strong storm
High wall can´t stop us

I´ll never let you down!
Please remember this

Překlad:

Když

Možná je to hloupé
ale jsi pro mě nějak báječný
když jsem smutná
vím,že nejsem sama
jsi tu vždy, když potřebuji
je škoda, že jsi tak daleko…zatím
ale ležíš v mém srdci

Když brečím
stíráš mé slzy
když mi bolest ubližuje
léčíš rány, které mi působila
když se cítím sama
jsi tady…v mé duši
když je obloha zlá a černá
posíláš mi své myšlenky
když chci skočit
podržíš mě
když mi chybí lidské teplo
ty a tvé srdce mi ho dají
když ztrácím sebe
myslím na tebe

Věřím v tebe
v tobě je nádherná věc
kterou mnoho lidí nemá
dny plynou a já doufám
doufám stále
že jednou budeme utíkat spolu
a slunce bude svítit pro nás
slzy už nespadnou

Všechny mé sny jsou sladké
a dávají jistotu
protože jsou o tobě
vím, že to bude dlouhá a nebezpečná cesta
ale také vím, že to dokážu
dáváš mi sílu a vůli bojovat
mraky na obloze
silná bouře
vysoká stěna
nás nezastaví

Nikdy tě nepodrazím
prosím, pamatuj si to
Autor Giginka, 18.01.2009
Přečteno 465x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, al-pacino, bejbyyyy, NikitaNikaT., J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná pocitovka, ST

01.09.2009 21:53:00 | hašlerka

Je to zajímavé a čtivé... má to myšlenku, jisté pocity... snad si to bude pamatovat navždy...

23.01.2009 20:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí