Posedlá Tvými rty

Posedlá Tvými rty

Anotace: ...........

Nechtěně lapená sněhem
Tváří se krajina
Kterou procházíš
/Mně vstříc/
V mozku pár zavrtaných
Zhoubných klubíček myšlenek
Morálka co někdy
Zkouší tvou vytrvalost
A lehounká pírka
Poslaná po větru
/Milencům do klína/

Ústa co vpustila
Vetřelce do svých bran
A teď ho nedokáží vyhnat
/Snad jindy…/
Teď se chci vpít
Na dno tvé duše
A ukázat ti
Několik kouzel mocné čarodějky
/Mé učitelky, přítelkyně a rádkyně/
Samotné velké Rozkoše
……………………
Můžeš jen poslouchat
Co šeptají oblaka
A poznávat jejich tvary
/Než se vypaří/
A než bude čas dát si sbohem….
Jen pro dnešek
Příště opět
Polapíme Rozkoš do svých sítí
A nikdy ji nenecháme vytratit…
Autor Princezna.Smutněnka, 18.01.2009
Přečteno 397x
Tipy 16
Poslední tipující: Chašmodský, Nergal, Radek.oslov.Šafárik, Klíček, Andělskými perutěmi chráněna, Lilly Lightová, lucajda89, BloodyButterfly, RayT, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezka, je z ni citit touha, urcite tipova.

05.03.2009 12:58:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí