Jak voní

Jak voní

Anotace: Láska je květina u cesty života.

Z hladiny rybníka mlha stoupá večerem,
a měsíc probouzí mlhu v úvozech.
Noříš se do lesní říše,
oděná vlastní touhou.

V korunách stromů šumí náš okamžik,
vítr nese vůni léta,
z nedalekých luk
voní mateří-douška
a tvá ústa mlčí ticho.

Do rozevlátých vlasů,
třpyt hvězd se zaplétá,
hvězd, které znají cestu;
cestu našeho souznění.
Autor Hombre, 18.01.2009
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Anita Buchtová, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná! :-)

18.01.2009 15:47:00 | Anita Buchtová

velmi krásný text..
ST

18.01.2009 15:40:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí