Miluju jen Tebe a ty to víš

Miluju jen Tebe a ty to víš

Anotace: bez lásky je člověk tak sám a opuštěný

Miláčku,
přeji Ti, ať Ti láska kvete jako ten nejkrásnější květ
a k nohám ať padá Ti celý svět.
Přeji Ti štěstíčka ať máš moc
a užíváš si každý den a každou noc.
Přeji Ti, ať splní se Ti každý sen
a věř, že já pro Tebe tu vždycky jsem.
Miluju jen Tebe a ty to víš!!!
Autor mysicka20, 18.01.2009
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí