ach ta láska

ach ta láska

Anotace: prostě jenom pocity

Líbám hvězdný prach, co Ti utkvěl na řasách.
Pak rty,ty hebké závěje, až tělo se Ti zachvěje.
Pak záblesk v očích, já vím co značí, tiše kývnu, to Ti stačí.
Jsem uhranutá, jsem zmámená, mám podlomená kolena.
Já oddávám se k něžným hrám, k ránu s Tebou usínám.
Jsem schoulená v Tvém obětí, mám v očích slzy dojetí.
Tak moc Tě lásko miluju, že navždy s Tebou zůstanu.
Autor mysicka20, 18.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo ach ta láska, moc pěkná báseň

19.01.2009 10:13:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí