sama..

sama..

Anotace: ...

Otec říkal, že toho nelituje,
že se smrti nebojí,
Božská ironie,
rány co se nezhojí.
Světu vládne slepota
kolonie věčných hříchů,
využívání, prospěchářství, lakota
při posledním výdechu
asi je to slabota
spát ve vlastním pelechu.
Radši zemřít, než žít dále,
ať už tu nic nezkazíš.
Ty hříchy tu budou stále,
pro co dýcháš nevidíš.
Lidé nejsou věc,
že se nestydíš!
ale nakonec...
...údolím k smrti sama procházíš...
Autor kamikadzzze, 18.01.2009
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí