Ten můj

Ten můj

Anotace: Zamilovaná.. jako nikdy dřív!!! :-)

Ve dne, v noci, pořád sním,
přála bych si býti s ním,
svět kolem mne nevnímám,
slova lásky mu šeptám.

Úzko je mi, když sama jsem,
myslím na něj nocí, dnem,
chybí mi ten úsměv jeho,
chci ho pořád, toho svého.
Autor Jamesow, 18.01.2009
Přečteno 569x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí