Děvčátko

Děvčátko

Anotace: Pro děvčátka ;-)

Děvčátko,
děvčátko, jak ti je?
Děvčátko
svíčka už nehoří.
Zakrátko
nikdo už neskryje,
děvčátko,
že láska hráz snů proboří.

Děvčátko,
neboj se nelžu ti.
Děvčátko,
schované v peřině.
Děvčátko,
máš půvab labutí,
děvčátko,
tebe mám rád jedině.

Jen tvé rty mi dají to, co hledám,
jen s tebou se cítím veselý.
Promiň, já tě jiným nikdy nedám
i kdyby tě sebevíc chtěli.

Děvčátko,
kůže tvá tak hřeje.
Děvčátko,
lehce se červenáš.
Děvčátko,
ty jsi má naděje,
děvčátko,
dnes je svět pouze náš.

Děvčátko,
usnuté v povlacích
do ticha
slyším tvé srdce být.
Děvčátko,
psáno je v oblacích,
děvčátko,
že tu smím s tebou snít.

Jen tvé rty mi dají to, co hledám,
jen s tebou se cítím veselý.
Promiň, já tě jiným nikdy nedám
i kdyby tě sebevíc chtěli.
Autor Mr.George, 29.09.2005
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná, taky bych chtěla býrt děvčátkem skrytým v povlacích

29.09.2005 22:24:00 | Melfëa

Je to skvělý..jak ráda bych byla tím malým děvčátkem=)

29.09.2005 20:51:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí