Měl jsi mě rád..víš to?

Měl jsi mě rád..víš to?

Anotace: ....

Nechoď pryč,proč bys taky měl?
To,že mě nemiluješ,takhle si to chtěl?
Říkával si mi sladká růže,
tvůj hlas se teď na to sotva zmůže.

Líbával si mě na vlasy,
kde pak jsou ty dávné časy?
Usmíval ses na mě více.
Teď jen blednou tvoje líce.

Teď se díváš po jiné.
Čas se nezastaví,tak co by ne..
Slzy v očích velké mám
to ty,ale nevnímáš..

Čas už zpátky nevrátíš,
Od mého srdce marně hledáš klíč.
Nedávej mi chleba již,mám přece žízeň.
Jiný u mě teď hledá přízeň.
Autor Sarishka, 19.01.2009
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, Thesssinka, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí