herbář

herbář

Anotace: ..

V herbáři duše
nosím si schovaný
všechny mý lásky bejvalý
ostřeným šípem od Amora
načítám další stránku
v notesu za půl franku

Navečer když se sešeří
stojí můj známej u dveří
a ptá se co je ti?
já odpovídám stále větou
když vzpomínky se v hlavě pletou
nic...listuju v paměti.
Autor zenge, 19.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 12
Poslední tipující: raďo, Holis, Spadlá z nebe, Aka Kiss, Kapka, Mbonita, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí