Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...

Jsme od sebe tak daleko a přece blízko,
Jsme tak vysoko – a přece jen nízko,
Jsme rozděleni a přece spolu
Chci k Tobě,ale padám dolů,
Jsi pryč v kraji dalekém,
Ale já mám Tě u sebe – v srdci svém

Tvou lásku ke mně si dobře pamatuji,
A kvůli Tobě i život svůj obětuji
Navždy jsem Tvá a Ty jsi můj,
V časech dobrých i zlých při mně stůj

Miluji tě ,má láska je Tvá,
Pamatuj-láskou se jen tak neplýtvá,
Buď rád miláčku,že mě máš,
Budu navždy s Tebou...s tím už nic neuděláš
Miluji Tě
Autor Fontinalis, 29.09.2005
Přečteno 729x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí