zůstan

zůstan

Anotace: .............

odešels
jen cit tu zůstal
odešels
já brečím furt,dál

chci tě mít
ty srdce hltáš
však už za chvíly
zase nic nemáš

chtěla jsem s tebou žít?
možná jo moožná ne
a to co vím
to všechno je od tebe

věta co nesnáším
věta co vní mizíš
věta... s tou odcházíš
věta ti ne moc cizí

a ta co vždy poví "můžeme být kamarádi!
Autor kávěnka, 19.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí