se mnou a beze mě

se mnou a beze mě

Anotace: .................

chybíš mi
stále tě miluju
chybýš mi
srdíčka maluju

jak děti ve školce
za ruce se držíce
veříce na lásku
ve srdcích hoříme

jen jeden háček má to
bohužel,a to vzato
že každý v srdci jiném sme
moc daleko od sebe
Autor kávěnka, 19.01.2009
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí