Chvilka bez tebe

Chvilka bez tebe

Anotace: .......jsem šťastnej........nic víc k tomu říct nejde.....možná trochu dětinské

Chybíš mi…….
Jak moři chyběla by voda.
Jak lesům chyběly by stromy.
Jako včelám chyběl by květ.
Jako městům chyběly by domy.
Jako úplně všem chyběl by svět

Tak jak pouštím chyběl by písek.
Jako hudbě chyběly by noty.
Jako duhám jejich barvy.
Tak jak Baťovi boty?

Bez tebe jsem….
Vyschl tůňka v lese.
Bezmocný pavouček,
kterého vítr pryč od domova nese.
Jsem nahrávkou bez hlasů,
obilné pole bez klasů.
Jsem básníkem bez múzy.
Jsem dům strachu bez hrůzy.
Autor amatér, 19.01.2009
Přečteno 996x
Tipy 3
Poslední tipující: mašinka, dream in emptiness, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezke vyznani =)

26.01.2010 18:33:00 | dream in emptiness

To je moc pěkné. Smekám :)

24.01.2009 16:15:00 | mašinka

Vždyť jo, dětinský jsou nejlepší :D ;)

20.01.2009 14:35:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí