Cítiš tu sílu?

Cítiš tu sílu?

Anotace: ...

Cítiš tu sílu?
Sílu citů lidí dvou.
Mám víru.
Víru v lásku Tvou.
Nevím co dělat mám,
strach ke mě přišel sám.
Nechci Tě ztratit,
chci to všechno vrátit.
Miluji Tě...
Autor D.Angel, 20.01.2009
Přečteno 556x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí