Hluboké prázdno (rap song a nebo básnička?)

Hluboké prázdno (rap song a nebo básnička?)

Anotace: jsem se nudila tak jsem písla co mě zrovna napadlo noooo a vzniklo z toho tohle....

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Tak tu jen tak sedím,
a do prázdna hledím,
vzpomínám,
Vzpomínám na ty časy,
kdy jsme spolu bývali,
na ty časy, kdy jsme se rádi mívali
Teď tomu tak už není
NÉÉÉ
Časy se dost rychle mění
ani nemrkneš a je to pryč
je to fuč
NÉÉÉ
Ale ANO
Těžko uvěřit,
ale je tomu tak,
nechci to prožívat zas,
FAKT NÉÉÉ
Nechci to vrátit zpět,
OPRAVDU NECHCI
OPRAVDU NÉÉÉ
Milovala jsem tě,
stále tě v srdci mám,
ale takhle to dál nešlo,
takhle NÉÉÉ
TAKHLE OPRAVDU NÉÉÉ
A ty to dobře víš
proč se to stalo,
proč je tomu tak
ty to víš
proč už nejsme spolu
Ty to víš, já to vím,
a přesto o tobě stále sním.
NÉÉÉ STOP!!!
NÉÉÉ nemůžu !
Nemůžu bez tebe být
je to těžký takhle bez tebe žít
OPRAVDU,
ale s tebou je to ještě horší,
když jsem s tebou, prožívám noční můru zas,
hlavou mi lítají myšlenky, které nemohu zastavit
jsou to vzpomínky, zlé a bolestivé
ACH JÓÓÓ !!!
Lidi, pomóóc !
volám pomoc mi !
Proč jsi to udělal, proč?
Vždyť jsme se měli rádi
milovali jsme se a dobře jsme to věděli
A přesto....
Svěřila jsem ti klíč od mého srdce
a tys co udělal?
jen tak sis ho vzal a zahodil
proč jsi to udělal?
Proč?
Svět patřil pouze nám
A teď?
Roztříštil se na milion kousíčků,
MĚLA JSEM TĚ RÁDA TYS TO VĚDĚL
Teď už svět nepatří jen mně a tobě
Teď už nepatří NÁM,
teď už ani nemá slovo MY žádný význam
Teď už NÉÉÉ
OPRAVDU už NÉÉÉ
Miluji tě,
ty to dobře víš
Musím na tebe zapomenout,
ale jde to těžko,
po tom, co jsme spolu prožili
byli jsme spolu neustále
a ty se zachováš takhle?
NÉÉÉ
Ale ANÓÓÓ
žij si svůj život
a já ten svůj
bude to tak lepší
UVIDÍŠ
bude to i snad snažší
já budu bez tebe
a ty beze mě
UVIDÍŠ
já uvidím, nj
život je už prostě takovej
a svět ještě horší, krutější
NÉÉÉ
ANÓÓ je tomu tak...
Autor MjUzIKberus, 20.01.2009
Přečteno 792x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí