Chlad

Chlad

Anotace: smutná básen, která od příjemných romantických chvilek přechází k chladnému konci..volný verš..

Chlad

1.den
Ležím, ty vedle mne,
ó,jak krásná jsi!
Radost pohledět!
Tvé vlásky, rty a úsměv
a ty oči!
Vidím to v nich!
Miluješ mne, jak já Tebe!

2.den
Ani nevíš, jak těžké to pro mne bylo,
co jsem se kvůli Tobě natrápil!
Vždycky jsem Tě moc chtěl, nejvíc!
Sám si nedovedu vysvětlit proč,
ale vždy jsem toužil a neztrácel naději.
Několikrát jsem myslel, že jsem to dokázal..
Několikrát mne zasáhlo zklamání..
Ale povedlo se mi to!
Všechno mé úsilí,
snaha získat si Tě,
nebylo zbytečné!
Našli jsme si k sobě cestičku,
a kráčíme teď po ní spolu.

3.den
Naplňuje mne to!
Držím Tě za ruce,
jemně si hraju s Tvými prsty, proplétám je.
Jakobych Ti chtěl skrz ně promlouvat.
Stále miluji!
Dotýkám se tě, přejíždím po bocích,
cítím ty křivky ženského těla
Vzrušující!
Srdce mi buší, hlas přeskakuje
podivné mrazení, jakoby stres!
Ted však význam jiný!
Láska!

4.den
Jsi chladná, je ti zima?
Chceš přikrýt?
(neodpověděla)
zahřál jsem ji vlastním tělem, usmál se a políbil.
Víš, bylo mezi námi dobré i zlé,
ničeho však nelituji
můj cíl je slněný,
my dva spolu!
A nikomu tě nedám!
A nikdy nezklamu!
Žiju jen pro Tebe!

5.den
Zase nemluvíš?
Copak je?
Udělal bych pro Tebe první i poslední,
obětoval bych život,
tak proč si mne nevšímáš?
jen ležíš..
Věnuješ mi alespoň úsměv?
(nevěnovala)
Slza mi stéká po tváři,
hledá si cestičku
ukápla...
Co se to děje?
Jsi jako z ledu, ztrácíš se mi před očima,
necítím už Tvou lásku!!
Tvé tělo stále víc a víc chřadne
(brouk vylezl z úst)
proč?
Ach ano!
Ano, již to chápu
.."Násilím si nikoho nezískám!!"..
...
..
.
Miluji Tě
Autor Maidens, 20.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, labuť, Dota Slunská, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý! Jsem zvědav,co z Tebe vyleze dál, příznivče páně Dickinsona, Harrise a spol.:-)

20.01.2009 18:12:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí