Miluji Tě II

Miluji Tě II

Anotace: ...jsi pro mě Mohamedem z Mekky

nelze to vyjádřit žádným mocným slovem
na tohle nejsou věty v úzkých odstavcích
každý den prožívám všechno opět v novém
i chutě polibků z úst vždy se smějících

už nehledám na lásku zbraně a léky
oblíbila jsem si její zajímavost

jsi pro mě Mohamedem z dálné Mekky
a stále věřím ve tvou dokonalost

nelze to vyjádřit rychle napsanými řádky
taky oba víme že život nevěří na pohádky
i kdybych slyšela od kohokoli nějaké zvěsti
budu bojovat za tvou budoucnost a tvoje štěstí
Autor eery, 20.01.2009
Přečteno 651x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí