Napiš svůj sen

Napiš svůj sen

Anotace: na kousíček ubrousku

Napiš svůj sen na kousíček ubrousku,
od čokoládového dortu, aby sladký byl,
napiš svůj sen na nejvyšší kout světa,
aby tak vznešený úděl měl.

Nepiš slovy, ani čárkou tvých slz,
dívej se do stromů, skrz oblaka,
uvidíš jak vše správné má být,
potom, napiš svůj sen do srdcí ostatních.

Nezapomeň, že ubrousek je křehký,
jak život, který mezi prsty utíká,
nezapomeň, až budeš svůj sen psát,
že existuje láska, přátelství a …

Vzpomeň na dort, který v ubrousku zabalen byl,
jak sladký ze začátku zdál se být,
jeho chuť s množství se zvýrazňovala,
Vzpomeň, že na světě nebyl jediný.

Napiš svůj sen a kousíček ubrousku,
přehni ho, pořádně u sebe uschovej,
napiš svůj sen a denně přemýšlej,
co dopsat by se mohlo…

Napiš svůj sen prsty do písku,
a dívej jak ho moře pohltí…
Autor Láďa, 21.01.2009
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je vážně kouzelná!

02.05.2009 20:41:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí