Si...

Si...

Anotace: Si sluníčko v mojí duši...

Si sluníčko v mojí duši,
si to co mi nejvíc sluší.
Si má záře,si můj sen.
Co promítá se každý den.

Si jak hvězda na nebi,
co padá k zemi náhle.
moje přání vyslyšet,
však není ted tak snadné.

Až pochopíš jak lituju,
jak moje srdce umírá.
Že tebe jenom miluju
a láska má mě užírá.

Že s tebou svět je krásnější,
však bez tebe jen ticho.
Tolik pro mě znamenáš,
a vše je mi moc líto.
Autor Kalicka.ja, 21.01.2009
Přečteno 686x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak si v myšlenkách brouzdám...

21.01.2009 10:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí